Werken bij Electro Zwijsen

Electro Zwijsen is een onafhankelijk aannemingsbedrijf actief in verschillende domeinen van de elektrotechniek. Vanuit onze oorsprong in algemene elektriciteitswerken, hebben we door de jaren heen onze expertise kunnen uitbouwen naar verschillende andere disciplines (brand- en inbraakdetectie, datanetwerken, middenspanningsinstallaties, toegangscontrole, ...). Door deze uitgebreide in-house kennis kunnen we flexibel op de noden van de klant inspelen en oplossingen op maat aanbieden. Met meer dan 150 medewerkers blijven we vasthouden aan een open en vlakke structuur, met ruimte voor initiatief van elke medewerker.

 

Waarom kiezen voor Electro Zwijsen?

Samen groeien

U kiest voor Electro Zwijsen omdat u op zoek bent naar boeiende, gevarieerde projecten die u samen met uw collega’s kan realiseren. Daarnaast kan u proeven van heel wat technische disciplines en u specialiseren in één van de volgende domeinen: algemene elektriciteit, hoogspanning, security, datanetwerken, automatisering of onderhoud en beheer. U bent nieuwsgierig, gepassioneerd en u wilt vooruit, daarom kiest u voor Electro Zwijsen.

Permanente ontwikkeling

De wereld evolueert razendsnel en wij zorgen ervoor dat u bijblijft met alle technische ontwikkelingen waarin we actief zijn. Ons opleidingsbeleid biedt mogelijkheden om u permanent bij te scholen. Zo is uw overstap naar Electro Zwijsen een garantie dat u uzelf in elke fase van uw loopbaan een professional mag noemen, ook als het gaat om de allernieuwste technische ontwikkelingen.

Onafhankelijkheid en vrijheid

Electro Zwijsen is één van de grootste onafhankelijke spelers op de Belgische markt. Ook van u verwachten we een grote zelfstandigheid en ondernemerszin. Uiteraard ligt er ook een grote nadruk op teamwerk, zodat u zich steeds kan beroepen op de ondersteuning en de knowhow van uw collega’s.

© 2022 Electro Zwijsen