Service en onderhoud

Wij willen dat u als klant op elk moment van onze uitgebreide dienstverlening kunt genieten om u te verzekeren van het optimaal en continu werken van uw installatie. Daarom biedt Electro Zwijsen zijn klanten niet alleen de plaatsing, maar ook het beheer en onderhoud van haar  installaties aan. Dankzij onze combinatie van technieken, lopen wij voorop in het onderhoud  van installaties met de nadruk op kostenefficiency, energiebesparing en veiligheid.

Duurzaam rendement van gebouwen

Als eigentijdse technische dienstverlener staat Electro Zwijsen voor de integratie van innovatieve technologieën.

Technisch beheer start bij het ontwerp

Techniek is een steeds groter deel van de investering in een gebouw. Daarom is het slim om al in de ontwerpfase rekening te houden met de technische oplossingen en beheer. Electro Zwijsen bundelt zijn krachten op de volgende disciplines:

  • Technisch ontwerp
  • Installatietechniek
  • Beheer & Onderhoud

Onze techniekers staan 7 dagen op 7, 24 uur op 24 voor u paraat. Zij begrijpen als geen ander wat een technische panne voor u betekent en lossen deze met de nodige kennis en minste verstoring van uw activiteit op. Ook voor preventieve onderhoudswerken kunnen onze diensten worden ingeschakeld via een met de opdrachtgever overeengekomen planning.

Realisaties

Antwerpen

Van 2006 tot 2008 voerden  we de volledige elektrische installatie uit in de Stadsfeestzaal te Antwerpen, toen nog in opbouw. De werken omvatten onder andere de algemene...

Vlaanderen

Veritas is een Belgische retailketen met een uitgebreid gamma accessoires. Bij de winkelfilialen werden zowel renovatiewerken als nieuwe installaties uitgevoerd volgens het...

In het Alvo filiaal te Rumst werd de elektrotechnische installatie vernieuwd en nieuwe verlichting geplaatst in de beenhouwerij.

Voor de andere filialen verzorgt...

Interventie nodig?

Contacteer ons op 015/ 305 305

Buiten de kantooruren zal u een nummer worden doorgegeven waarop we 24/24 – 7/7 bereikbaar zijn. Voor klanten met een onderhoudscontract garanderen we een snelle responstijd.

© 2021 Electro Zwijsen