Securitywerken

We bieden onze klanten op gebied van beveiliging een totaalconcept. Ons securityteam houdt zich dagelijks bezig met plaatsing, installatie, nazorg en engineering van de installaties voor inbraakbeveiliging, camerabewaking (cctv),  toegangscontrolesystemen en brand- en gasdetectiesystemen. Deze vier elektrotechnische systemen vormen samen het optimale pakket voor de bescherming van uw huis of onderneming, en zijn volledig met elkaar integreerbaar.  Het inbraaksysteem kan ook gekoppeld worden aan de elektrische installatie (bv. als het alarmsysteem geactiveerd wordt, gaan de lichten uit.)

Electro Zwijsen is Paxton (Toegangscontrole), Milestone (Cctv) & Argina (brand en gasdetectie) installateur.

 

Hoge Servicegraad

De afdeling Security hanteert net zoals de andere afdelingen van Electro Zwijsen dezelfde hoge servicegraad. Onze mensen zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar voor interventies en eventuele problemen. Het onderhoud van de installaties gebeurt zoals het hoort door onze mensen op jaarlijkse basis.

 

Permanente bijscholing

Om up-to-date te blijven met de constant evoluerende technologische wereld worden onze mensen regelmatig onderworpen aan bijscholingen in de nieuwste technieken. Dit stelt ons als bedrijf in staat steeds een vooruitstrevende oplossing aan uw probleem te kunnen bieden.

 

Meer informatie over deze oplossing op http://www.zwijsensecurity.be

 

MBZ : 20 1537 03 

Realisaties

Turnhout

Trajectcontrole is een methode die de overheid gebruikt om het naleven van de maximumsnelheid over een bepaalde afstand te controleren.

Vlaanderen

Het hoofdkantoor van Ava waar ook de productieafdeling is gevestigd bevindt zich in Temse. ...

Antwerpen

BPost behoort tot de trouwe klanten van Electro Zwijsen, verschillende projecten werden door ons gerealiseerd, waaronder het postsorteercentrum BPost Oost.

Antwerpen

Van 2006 tot 2008 voerden  we de volledige elektrische installatie uit in de Stadsfeestzaal te Antwerpen, toen nog in opbouw. De werken omvatten onder andere de algemene...

© 2021 Electro Zwijsen