Electro Zwijsen - Uw partner voor elektrische laadpunten

 

Electro Zwijsen en Exclusive Networks stimuleren elektrisch rijden

6 Laadpunten publiekelijk beschikbaar voor Elektrische en Hybride voertuigen

Electro Zwijsen, technisch dienstverlener gespecialiseerd in alle takken van elektrotechniek, en Exclusive Networks, toonaangevende distributeur van Cybersecurityoplossingen, hebben op hun parkeerterrein aan de kantoren te Duffel 6 laadpunten geplaatst die publiekelijk toegankelijk zijn voor eigenaars van een elektrisch of hybride voertuig.

De laadpunten, met elk een laadvermogen van 22kWh, zijn gemakkelijk bereikbaar, dichtbij de afrit Rumst op de E19, en staan gratis ter beschikking van het bezoekend cliƫnteel. Niet-klanten kunnen 24/7 gebruik maken van de laadpalen wanneer ze een abonnement hebben bij een van de partners van het OpenCharge Netwerk (Allego, Blue Corner, Eneco, EV-Box, EV-Point en The New Motion).

Met dit initiatief willen Electro Zwijsen en Exclusive Networks, beiden pionier in hun marktsegment, hun steentje bijdragen aan een beter milieu. Bovendien is Electro Zwijsen nu ook een erkend EV-Box partner installateur en gekwalificeerd voor zowel technische installaties als voor de reparatie en controle van de EV-Box laadstations.

 

 

© 2021 Electro Zwijsen