Bordenbouw en KNX

Een grote troef van Electro Zwijsen is dat wij beschikken over een eigen bordenbouwafdeling. Hierdoor kunnen we onze projecten van A tot Z afwerken zonder dat de klant zich tot andere partijen moet wenden.  In deze afdeling hebben we ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het maken van vermogensborden, verdeelborden en in het maken van sturingsborden.  Hiervoor gebruiken we materialen van de beste kwaliteit en werken we met ervaren en vakbekwame mensen.

De afdeling KNX is ontstaan door een steeds toenemende vraag naar domoticasystemen en gebouwenautomatisatie.  Als professioneel installatiebedrijf kunnen wij deze vraag natuurlijk niet negeren en hebben we voor voldoende kennis gezorgd om ook in dit segment van de elektriciteitswerken een uitstekende kwaliteit en service te leveren.

Deze afdeling is actief in zowel eenvoudigere als allesomvattende installaties in de woningbouw, over de automatisatie van kantoren, banken en scholen, tot het automatiseren van sporthallen en grote loodsen / magazijnen.

KNX is een wereldwijd gebruikte standaard en heeft partners in meer dan 115 landen.  Eén van haar grootste troeven is dat KNX niet merkgebonden is.  Zo kunnen verschillende merken van componenten door elkaar gebruikt worden, volledig aangepast naar het gebruiksgemak en de smaak van de klant.  Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden…  Een andere grote sterkte van KNX is visualisatie, of het nu vanop de PC, iPad of smartphone is, voor alle toepassingen bestaat wel een oplossing op maat.

Door deze twee vakgebieden samen te voegen kunnen we nog betere, logischere en goedkopere oplossingen aanbieden aan onze klanten.

Realisaties

Vlaanderen

Voor één van onze beste klanten, Atlas Copco, gaan we geregeld de baan op om bij hen hun compressoren "verhuurklaar" te maken. Dit houdt in dat we de ...

Vlaanderen

In ons atelier te Duffel werken we steeds met de grootste zorg en vakbekwaamheid aan onze verdeelborden.  Dit zowel intern voor onze overige afdelingen, als voor...

Antwerpen

Van 2006 tot 2008 voerden  we de volledige elektrische installatie uit in de Stadsfeestzaal te Antwerpen, toen nog in opbouw. De werken omvatten onder andere de algemene...

Lange Gasthuisstraat

Electro Zwijsen voert werken uit voor ING, zowel voor de renovatie van de bestaande ING-kantoren in België als bij de nieuwbouw van kantoren.

© 2020 Electro Zwijsen