Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken waren de oorspronkelijke basisactiviteiten van Electro Zwijsen nv en vormen nog steeds een belangrijk aandeel in onze projecten.  Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren.

Directe communicatie

Om onze klanten een succesvol eindresultaat te kunnen aanbieden hechten wij veel belang aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie via directe communicatie.  Voor elk project wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt inclusief technisch dossier en plannen.  In de uitvoeringsfase wordt onze klant steeds bijgestaan door onze projectleider, zijn vaste contactpersoon die steeds van elk detail van de installatie op de hoogte is.

Doorgedreven service

Actieve service is het sleutelwoord in onze aanpak van ieder project, klein of groot.  Een van onze grote troeven is onze flexibiliteit, niet enkel in de engineerings-en uitvoeringsfase maar ook in de nazorg. Gedurende het hele jaar,  7 dagen op 7,  24 uur op 24 staat onze depannagedienst paraat om technische defecten bij onze klanten binnen de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Realisaties

Leuven

In deze winkelruimte van 2000m² werd de volledige elektrische installatie vernieuwd.

In het Alvo filiaal te Rumst werd de elektrotechnische installatie vernieuwd en nieuwe verlichting geplaatst in de beenhouwerij.

Voor de andere filialen verzorgt...

Voor de renovatie van de sanitaire kernen deed Brussels Expo beroep op Electro Zwijsen voor de volledige elektrotechnische installatie.

Dilbeek

Bij de nieuwbouw van de muziekacademie te Dilbeek stonden we in voor de algemene elektriciteitswerken, toegangscontrole, branddetectie, inbraakpreventie, datawerken en het...

© 2022 Electro Zwijsen